Termolisy na přenos tisku jsou konstruovány pro různé typy materiálů

Kvalitní termolisy zajistí jedinečný a stálý potisk různých typů materiálů, ať už se jedná například o hrnky, různé dárkové či reklamní předměty nebo textilní výrobky. Pokud chcete skutečně kvalitní vybavení, je třeba zainvestovat. Jedině tak bude zaručena vysoké kvality vašich výrobků a dlouhý bezproblémový provoz konkrétního zařízení.

Profesionální termolisy jsou k dostání v různých provedeních, a to podle typu výrobků, které chcete s daným termolisem dále zpracovávat. Jiný termolis budete potřebovat pro potisk hrnků, keramiky a jiný pro textilní výrobky. Tato zařízení jsou velmi propracovaná a jejich ovládání není v žádném případě náročné, takže ho zvládne prakticky každý.

Potisk hrnků profesionálním termolisem

Pokud chcete vyvářet potisk hrnků, budete k tomu potřebovat termolis. Výběrem kvalitního zařízení s vyšší investicí rozhodně nic nezkazíte. Naopak si zajistíte bezproblémový provoz na dlouhá léta. Do těchto zařízení se zkrátka vyplatí investovat. Kvalitní termolis na hrnky zvládne potisknout hrnky různých rozměrů a lze si volit optimální teplotu. Při práci je velmi důležitý také stabilní tlak, který zajistí kvalitu výsledného potisku.

Speciální zařízení pro potisk textilu

Termolisy jsou konstruovány pro potisk různých typů materiálu. V případě textilních výrobků se vám bude hodit speciální termolis na textil. Tyto lisy jsou speciálně určeny pro přenos tisku na textilní výrobky, jako jsou například trika, tašky, čepice apod. Pokud se rozhodnete koupit lis na textil zaměřte se i na automatická zařízení, která stačí jen nastavit a většinu práce vykonají za vás.

Údržba termolisu není náročná, jelikož je plocha vybavena nepřilnavým materiál, nebude docházet například k přiškvaření přenosové fólie. Obsluha je snadná a intuitivní. Zvládne ji naprosto každý, a to i ten úplný začátečník.

Zdroj obrázku: Helena2000 / Shutterstock.com

Související příspěvky